Mindeord

13-12-2017
Det er med sorg at VSF Fodbold har fået meddelelsen om at Jens Juncker er afgået ved døden.
 
Jens startede som forælder i klubben i 1973, og i 1984 kunne Jens ikke længere lade være med, ikke at blande sig, så han begyndte som afdelingsleder i klubben. Siden har han efterfølgende været afdelingsleder i alt fra lilleput- til ynglinge-afdelingen.

Jens har altid været en vellidt og arbejdsom leder i klubben. Han var altid god til at sætte aktiviteter i gang, for han fik ting til at ske, til glæde for spillere og trænere og for VSF. Han var i lange perioder medlem af ungdomsudvalget som næstformand, hvor han var med til at præge udviklingen i klubben, og dermed forme den klub, som vi har i dag. Desuden har Jens i mange år været en af hovedmændene bag klubbens ture til Gråsten Cup.
 
Jens har ligeledes ydet en stor indsats under Vildbjerg Cup og har selvfølgelig været medhjælper ved Vildbjerg Cup - fra start til nu. De sidste år har han hjulpet med planlægningen og organiseringen af togvagter.
 
Jens var aktiv i klubben indtil det sidste, hvor han lavede kampprogrammer til seniorholdene og altid holdt sig ajour med hvad der skete rundt omkring.
 
I 2013 fik Jens Juncker overrakt DBU Jyllands sølvnål, for sit mangeårige arbejde for VSF Fodbold og Vildbjerg Cup.
 
VSF Fodbold har mistet en stor personlighed – ære være hans minde.